Jsme dodavatelem kvalitního, čerstvého, chlazeného a mraženého masa.
Firma Lukáš Krejný – Pštrosí farma Studánka byla založena v roce 2001. V roce 2003 začala výstavba pštrosí porážky a následně po dokončení stavby nám bylo uděleno Státní veterinární správou oválné razítko s číslem CZ 11 812 ES. Toto nám umožňuje obchodovat se zeměmi EU i se zeměmi mimo EU nejen s masem pštrosím, ale i s drůbežím, hovězím, vepřovým a skopovým. Již třetím rokem se nám daří obchodovat se zeměmi jako je Německo, Rakousko, Švýcarsko, Belgie, Itálie a Holandsko. Obchodními partnery na trhu tuzemském jsou Makro, Billa, Tesco a Globus. Zásobujeme více než 180 významných pražských a severočeských restaurací. Samozřejmě neustále hledáme nové odběratele i mimo tyto země. Toto vše neustále vyžaduje další velmi nákladné investice do technologií na porážce, bourárně a balírně. Maso je baleno vakuově s dobou trvanlivosti 1 měsíc v chlazeném stavu a 24 měsíců v mraženém stavu. Celý provoz je pod neustálím veterinárním dohledem a pracuje se v systému HACCP.
Velkoobchod s masem
Jsme dodavatelem kvalitního, čerstvého, chlazeného a mraženého masa.
Firma Lukáš Krejný – Pštrosí farma Studánka byla založena v roce 2001. V roce 2003 začala výstavba pštrosí porážky a následně po dokončení stavby nám bylo uděleno Státní veterinární správou oválné razítko s číslem CZ 11 812 ES. Toto nám umožňuje obchodovat se zeměmi EU i se zeměmi mimo EU nejen s masem pštrosím, ale i s drůbežím, hovězím, vepřovým a skopovým. Již třetím rokem se nám daří obchodovat se zeměmi jako je Německo, Rakousko, Švýcarsko, Belgie, Itálie a Holandsko. Obchodními partnery na trhu tuzemském jsou Makro, Billa, Tesco a Globus. Zásobujeme více než 180 významných pražských a severočeských restaurací. Samozřejmě neustále hledáme nové odběratele i mimo tyto země. Toto vše neustále vyžaduje další velmi nákladné investice do technologií na porážce, bourárně a balírně. Maso je baleno vakuově s dobou trvanlivosti 1 měsíc v chlazeném stavu a 24 měsíců v mraženém stavu. Celý provoz je pod neustálím veterinárním dohledem a pracuje se v systému HACCP.